Welkom Michal Nierobisz

1 apr. 2020 – FlexFirst EU-Recruitment verwelkomt nieuwe collega; Michal Nierobisz

Scroll om te ontdekken
starter

Ook nu breiden we ons team uit

Waar velen vandaag door het Corona-virus helaas niet konden starten bij hun nieuwe baan, verwelkomt FlexFirst wél een nieuwe collega. Bij FlexFirst zijn we namelijk niet alleen druk bezig met de huidige situatie, maar ook met de tijd die na Corona komt. Daarom komt Michal Nierobisz ons EU-recruitment team vanaf vandaag versterken! De afgelopen twee jaar hebben wij de vraag naar Europese flexkrachten en ZZP’ers snel zien toenemen. Opdrachtgevers weten ons steeds beter te vinden, niet alleen voor de invulling van korte klussen, maar ook voor langdurige projecten waarbij vakmanschap voorop staat en taal geen barrière is.

Welkom bij FlexFirst Michal, of beter gezegd: Witamy!