Even voorstellen: Niels Lingeman

Flexfirst verwelkomt Niels Lingeman

01 sept. 2020 – Niels Lingeman, een jongen van 19 jaar en student op het Koning Willem 1 college Den Bosch. Ik zit nu in het 3e  jaar van mijn opleiding Junior Accountmanager IBS. Dit is tevens het laatste jaar, waarin ik mijn afstudeerstage ga afronden. Tijdens mijn stage bij FlexFirst hoop ik veel te leren, zoals verschillende sales- en gesprekstechnieken. Het is één ding om erover te lezen maar het zelf uit te voeren in de praktijk is toch een stuk anders.

Scroll om te ontdekken

Zelf ben ik iemand die veel van gezelligheid houd en de nodige feestjes af gaat. Ik ben voor alles in, als het maar gezelligheid met zich mee brengt. Mijn vrienden zijn voor mij ook een belangrijk deel van mijn leven, omdat ik in bijna al mijn vrije tijd met hen ben. Over mijn mening over dingen weet ik mezelf goed uit te spreken en blijf graag achter mijn punt staan als ik daar zeker van ben.

We wensen Niels veel succes en plezier met afstuderen!