Just in Time 4 Heroes

Flexfirst waarde cheque just in time 4 heroes

27 nov. 2020 – Op 22 oktober vierde FlexFirst haar 11-jarig bestaan. Door de coronamaatregelen waren de mogelijkheden om onze verjaardag te vieren beperkt. Daarvoor in de plaats hebben alle Franchisenemers en vestigingen een cheque van € 150,- ontvangen. Deze mogen zij naar eigen inzicht schenken aan een vereniging, stichting of goed doel die op dit moment een extra steuntje kan gebruiken.

Scroll om te ontdekken
waardecheque

Een onbezorgd weekend op Terschelling

Gister heeft onze collega Rob van der Waals zijn cheque overhandigd aan de Rianne van Doornik, de Vicevoorzitter van de stichting “Just in Time 4 Heroes”.

Een stichting die zich inzet om zoveel mogelijk kinderen met een korte levensverwachting samen met hun gezin een onbezorgd en vooral onvergetelijk weekend op Terschelling aan te bieden.

Het doel is ervoor zorgen dat het gezin in dit weekend even niet hoeft te denken aan alle pijn en verdriet. De ouders hoeven nu niet voor dokter of verpleegkundige te spelen, maar genieten dit weekend samen. Ook worden broertjes en zusjes in het zonnetje gezet. De aandacht voor de “gezonde” kinderen is vaak niet zoals de ouders het zouden willen, omdat veel aandacht naar het zieke kind gaat. Zo kunnen ze samen als gezin zorgen voor een onvergetelijke herinnering aan een fijn weekend, zonder zorgen.

Meer weten over deze stichting, kijk dan eens op hun website. Daar vindt u alle informatie en mogelijkheden om deel te nemen of te sponsoren.

www.justintime4heroes.nl