FlexFirst opent haar deuren in Leeuwarden!

Flexfirst opent haar deuren in Leeuwarden

01 december 2021 – Het is eindelijk zover: FlexFirst breidt uit met een nieuwe vestiging in het Noorden van het land! Naast het regiokantoor in Bolsward vind je nu ook een vestiging van FlexFirst in Leeuwarden.

Scroll om te ontdekken
In deze bruisende regio gaat Intercedente Gala Campan voor jullie aan de slag! Vanuit het kantoor, dat te vinden is in Buro 360, gaat zij onze ambitieuze organisatie verder op de kaart zetten.
Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan? Óf juist naar flexibel of vast personeel? Kom dan eens langs bij onze vestiging voor een kop koffie. Je vindt ons aan de Polluxweg 20. Bent u benieuwd wat Gala voor jou kan betekenen? Neem dan rechtstreeks contact op via gcampan@flexfirst.nl of bel haar via 06-53924852.