Corry van de Craatsbereikt omzet mijlpaal 2021!

franchisenemer

 

14 december 2021 – Twee jaar geleden opende ze precies op 1 januari de deuren van haar vestiging in Duiven. Vanuit haar kantoor ondersteunt ze zowel kleine als grote organisaties in de facilitaire branche. Inmiddels weten flexkrachten en opdrachtgevers uit de regio haar goed te vinden! Ondanks de onzekerheid die het afgelopen jaar met zich meebracht, presteerde Corry het om een omzet record te bereiken van 1 miljoen. 

Scroll om te ontdekken
FlexFirst is enorm trots op dat ze dit bereikt heeft! Corry heeft laten zien dat hard werken loont. Komt er een aanvraag binnen, dan staat ze direct in de startblokken. Met haar eindeloze energie zorgt ze ervoor dat ze een geschikte en gemotiveerde kandidaat vindt. Ook als daar 100 telefoontjes voor nodig zijn, om zes uur moet opstaan of tot twaalf uur ’s nachts doorwerken. Alles om uiteindelijk een langdurige match te realiseren, want dat vindt ze de mooiste uitdaging die er is!
Bescheiden dat ze is, is ze ervan overtuigd dat ze haar doel niet had kunnen bereiken zonder ondersteuning van het Back Office Team. Daarom heeft ze ons vandaag verrast met een uitgebreide borrelbox.
Gefeliciteerd Corry met dit resultaat! En bedankt voor de lieve attentie. We wensen jou veel succes én plezier de komende jaren.
Is jouw organisatie op zoek naar personeel in de facilitaire branche? Of ben je juist op zoek naar een baan dat makkelijk te combineren is met het gezinsleven? Dan is Corry degene die je zoekt, neem voor een kennismaking contact op via 06 34 61 65 81 of mail naar cvandecraats@flexfirst.nl