Winnaar van de FlexFirst LoyaltyFirst Cup: Spaansen

02 december 2021 – In alle vroegte is FlexFirst donderdag 2 december afgereisd naar het Friese Harlingen voor de uitreiking van de FlexFirst LoyaltyFirst Cup! In de categorie Topklant regio Noord 2021 heeft Sami Basta, werkzaam bij Spaansen, de prijs in ontvangst genomen. 

Scroll om te ontdekken

Het familiebedrijf

Spaansen is een familiebedrijf van 75 jaar oud en staat bekend om de levering van prefab beton casco’s in de woningbouw. Ook hechten ze waarde aan stabiele en langdurige relaties. Hier komt het belang van de rol van Sami om de hoek kijken, als Chef zorgt hij ervoor dat onze flexkrachten zo goed mogelijk ingedeeld worden. Spaansen verwelkomt flexkrachten als volwaardige collega’s én investeert in hun inzet door het aanbieden van opleidingen en kansen.

Uitreiking

Tijdens het bezoek is Sami extra in het zonnetje gezet; hij draagt namelijk de zorg voor de afdeling ‘Gevelklaar’ waarbij hij aan meer dan 60 werknemers leidinggeeft. Een ontzettende uitdaging! Sinds 1998 zijn Sami Basta en Ronald Oppedijk (FlexFirst Vestigingsmanager Noord) bekenden van elkaar. Na een hechte samenwerking als werknemers bij Spaansen werken ze nu samen om voor Spaansen het beste personeel in te zetten. Ronald als personeelsbemiddelaar voor Spaansen bij FlexFirst en Sami als Chef bij Spaansen. Zo kreeg Ronald een mooi compliment terug; Dankzij onze jarenlange relatie verloopt onze samenwerking opperbest!
Sami en collega’s gefeliciteerd en bedankt voor het hartelijke ontvangst en de passievolle woorden. We kijken uit naar de voortzetting van onze succesvolle samenwerking.