Kerstpakketten bezorgen

Auto volgeladen, route bepaald en op naar Appeldoorn en Amsterdam

Afgelopen donderdag (14 December) zijn we vroeg in de ochtend vertrokken om samen met Monique haar compleet zelfgemaakte kerstpakketten te bezorgen. Maar liefst 140 stuks heeft ze in elkaar gezet en ieder pakket voorzien van een persoonlijke kerstkaart.

Na de auto te hebben volgeladen, die zoals je kunt zien echt helemaal vol zat, zijn we naar Apeldoorn en Amsterdam gereden waarbij we o.a. een bezoek hebben gebracht aan 1nergiek. Leuk om hier alle enthousiaste gezichten te zien bij het ontvangen van de kerstpakketten en complimenten naar Monique voor de leuke en creatieve attentie.

Aankomende donderdag (21 December) gaan we weer op pad om de rest van de kerstpakketten te bezorgen. Blijf hiervoor onze Instagram in de gaten houden.

Kerstpakketten bezorgen