Wist je dat?

Weetjes over FlexFirst

Een registratie bij ons als uitzendbureau is eenvoudig en volledig gratis

Werkzoekenden kunnen hun cv indienen en door het ruime aanbod van beschikbare vacatures bladeren zonder zich zorgen te maken over aanmeldingskosten. Dit maakt het werken via een uitzendbureau een aantrekkelijke optie voor diegenen die op zoek zijn naar flexibel werk zonder financiële barrières.

 

Ontdek de voordelen van een uitgebreid netwerk bij ons uitzendbureau

Met onze connecties in de verschillende sectoren bieden wij unieke kansen die aansluiten bij diverse vaardigheden en interesses. Of je nu op zoek bent naar een administratieve functie, technisch werk of aan de slag wil in de schoonmaak. Door ons ruime netwerk beschikken wij over verschillende opdrachtgevers en uiteenlopende functies. En hebben iedereen iets te bieden.

Wanneer het aankomt op het werven van personeel, is tijd vaak van onschatbare waarde

Wij als uitzendbureau bieden een efficiënte oplossing om deze kostbare tijd te besparen. Wij gaan namelijk voor jou op zoek naar het juiste personeel. Door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk en expertise vinden wij snel de juiste gekwalificeerde kandidaten. Zonder dat jij als bedrijf je bezig hoeft te houden met het tijdrovende proces van het plaatsen van vacatures, het screenen van sollicitaties en het voeren van sollicitatiegesprekken.

 

Vanuit het hoofdkantoor nemen wij de verantwoordelijkheid voor de algehele administratie rondom onze uitzendkrachten

Van salarisadministratie tot contractbeheer, wij zorgen ervoor dat alle aspecten vlekkeloos verlopen. Door deze nauwgezette aanpak streven wij ernaar om een gestroomlijnde en efficiënte administratieve ervaring te bieden voor zowel onze uitzendkrachten als opdrachtgevers. Op die manier kunnen zij zich concentreren op hun kernactiviteiten, terwijl wij de administratieve lasten wegnemen en een basis creëren voor een succesvolle samenwerking.

 

Wij zijn altijd op zoek naar een succesvolle samenwerking

Via ons werving en selectieproces zetten wij ons in om de perfecte match te vinden tussen gekwalificeerde kandidaten en de behoeften van onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om tijdelijke opdrachten of permanente functies, wij streven ernaar om hoogwaardige kandidaten te koppelen aan de opdrachtgevers, waardoor succesvolle samenwerkingen ontstaan.

 

Bij FlexFirst geloven wij in voortdurende groei en ontwikkeling

Daarom bieden wij diverse mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en cursussen. Of je nu jouw vaardigheden wilt uitbreiden, je wilt specialiseren in een bepaald vakgebied of nieuwe carrière paden wilt verkennen, wij dragen graag bij aan jouw weg naar succes. Ons aanbod van opleidingen stelt onze flexkrachten in staat om hun kennis te vergroten en zich aan te passen aan de steeds veranderende arbeidsmarkt.

 

Bij FlexFirst staat kwaliteit centraal in alles wat we doen

Of het nu gaat om het selecteren van geschikte kandidaten, het matchen met opdrachtgevers, of het leveren van dienstverlening op maat; we streven naar niets minder dan het allerbeste. Onze toewijding aan kwaliteit komt voort uit het besef dat succesvolle samenwerkingen gebouwd worden op vertrouwen en professionaliteit.

Kortom, bij FlexFirst gaan we altijd voor kwaliteit, omdat we geloven dat dat de sleutel is tot duurzaam succes voor zowel onze flexkrachten als onze opdrachtgevers.

 

Succes begint met de juiste mensen aan boord krijgen

Bij FlexFirst begrijpen we dat het vinden van het juiste talent cruciaal is voor het succes van je organisatie en dat dit talent niet altijd op de Nederlandse markt te vinden is. Daarom bieden we EU-recruitment als een van onze services aan, en dat alles zonder extra kosten.

Onze gespecialiseerde EU-recruiters gaan actief op zoek naar de meest geschikte kandidaten die naadloos passen bij de behoeften en cultuur van jouw bedrijf. Met FlexFirst EU-recruitment kun je rekenen op hoogwaardige kandidaten, zonder dat het je extra geld kost.

Wij zetten ons in voor het leveren van waarde, omdat we geloven dat succes begint met de juiste mensen aan boord krijgen.