Aan het werk als Werkvoorbereider/Calculator

Ga jij resultaatgericht en klantgericht te werk? Beschik jij over een analytisch en praktisch denkvermogen? Werk jij graag samen en ben je flexibel? Dan ben jij gegoten voor een functie als werkvoorbereider. Lees snel verder wat er van jou verwacht wordt als werkvoorbereider.

Wat doe je als Werkvoorbereider/Calculator?

Als werkvoorbereider ben jij volop bezig met de technische en organisatorische voorbereiding van projecten. Je ziet hierbij alles van het voortraject tot oplevering en deelt jouw bevindingen met de uitvoerder en projectleider.

Binnen de functie van werkvoorbereider ben je o.a. verantwoordelijk voor planning, budget, inkoop

Algemeen takenpakket:

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor:
– Het plannen en organiseren van werkzaamheden binnen een project of organisatie
– Je zorgt ervoor dat alle nodige materialen en middelen besteld en op voorraad zijn
– Onderlinge communicatie om alles in goede banen te laten leiden
– Het in kaart brengen van de risico’s, het tijdig signaleren van eventuele afwijkingen, berekent meer of minder werk en stuurt bij waar nodig
– Het vertalen van de klantaanvraag naar werkinstructies voor de uitvoering
– Het bewaken van de kosten binnen jouw budgetverantwoordelijkheid

* Sommige taken kunnen per werknemer verschillen. Dit is een overzicht van de meest voorkomende werkzaamheden binnen de functie.

Belangrijk om te weten!

– Wij bieden vooral functies aan op MBO werk en denk niveau
– De opdrachtgever kan vragen om een VCA-vol of de bereidheid om deze te behalen
– De opdrachtgever kan vragen om een aantal jaar werkervaring binnen deze functie of een soortgelijke. Vaak wordt er ook gevraagd om enige technische ervaring

1Solliciteren

Past deze vacature perfect bij jou? Wacht dan niet met solliciteren, stuur je CV en motivatie naar de contactpersoon. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!

2Contact

Op het moment dat de contactpersoon jou binnen de vacature vind passen neem hij contact op met jou en de opdrachtgever waarvoor de functie openstaat.

3Op gesprek

Zodra ze enthousiast over je zijn wordt je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. In dit gesprek neem je de gehele vacature door en kijken ze of je ook daadwerkelijk binnen de functie past.

4Contract tekenen

Zijn jullie vanuit beide kanten enthousiast dan kan er een contract worden getekend. Voordat deze getekend wordt, neem je deze met de opdrachtgever nog even door en bespreek je eventuele vragen.