Aan het werk als Facilitair Medewerker

Toiletten schoonmaken, de kantine schoonmaken en alle voorraden aanvullen. Als facilitair medewerker kun je bij verschillende bedrijven terecht komen. Zo kun je werken in een ziekenhuis, een hotel, een school of bijvoorbeeld een verpleeghuis. Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Lees dan snel verder hoe je aan de slag kunt!

Wat doe je als Facilitair Medewerker?

Als facilitair medewerker ben je verantwoordelijk voor diverse huishoudelijke werkzaamheden. Van het onderhouden en schoonmaken van gebouwen en kantoren tot het beheren van verschillende voorraden.

Algemeen takenpakket:

Denk hierbij aan taken als:
– Toiletten schoonmaken
– Kantine schoonmaken en aanvullen
– Vaatwasser in- en uitruimen

* Sommige taken kunnen per werknemer verschillen. Dit is een overzicht van de meest voorkomende werkzaamheden binnen de functie.

Belangrijk om te weten!

– We bieden vooral LBO of MBO functies aan

Solliciteren

op een baan

1Solliciteren

Past deze vacature perfect bij jou? Wacht dan niet met solliciteren, stuur je CV en motivatie naar de contactpersoon. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!

2Telefonisch contact

Op het moment dat de contactpersoon jou binnen de vacature vind passen neem hij contact op met jou en de opdrachtgever waarvoor de functie openstaat.

3Sollicitatiegesprek

Zodra ze enthousiast over je zijn wordt je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. In dit gesprek neem je de gehele vacature door en kijken ze of je ook daadwerkelijk binnen de functie past.

4Contract tekenen

Zijn jullie vanuit beide kanten enthousiast dan kan er een contract worden getekend. Voordat deze getekend wordt, neem je deze met de opdrachtgever nog even door en bespreek je eventuele vragen.