U zoekt
Finance professionals

Flexfirst financieel

Bent u op zoek  naar een Controller, Financieel Manager of Boekhouder? Dan bent u bij aan het juiste adres bij FlexFirst. Hogere financiële functies spelen een cruciale rol binnen uw organisatie, daarom is het van belang dat u iemand tegenover u krijgt die deze functies als geen ander begrijpt. 

Naast het inzetten van onze eigen kanalen, zetten we Financiële functies geregeld uit bij ons zusterbedrijf: Guldentijd. Zij focussen zich op functies op midden- en hoger managementniveau, waarvoor relevante werkervaring en een HBO of Universitaire opleiding vereist zijn.

Scroll om te ontdekken
professionele partner

Geert van Wijk RA

Geert is Registeraccountant en een zeer ervaren professional die zijn sporen verdiend heeft op het gebied van financieel management, bedrijfsvoering en –advies. “Door onze jarenlange ervaring in de financiële branche zijn wij in staat uw aanvraag nauwkeurig te vertalen naar het gewenste functieprofiel. De juiste mensen op de juiste plek, op het juiste moment. Dat is ons vak!

Geert ondersteunt uw organisatie bij o.a. de volgende functies:

  • Financieel Manager
  • Controller
  • Assistent Controller
  • Boekhouder
  • Salarisadministrateur
  • Crediteuren- of debiteurenadministrateur

Bent u geïnteresseerd in onze aanvullende diensten? Informeer vrijblijvend naar een maatoplossing voor uw behoefte bij Geert van Wijk via; gvanwijk@guldentijd.com of telefonisch via 06-50999988.

Stuur ons een korte functieomschrijving, dan neemt Geert contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Finance

Heeft u een vacature?

Bent u op zoek naar een enthousiaste medewerker? Stuur ons een korte functieomschrijving, dan brengen we u in contact met de Franchisenemer uit uw omgeving. Liever direct contact opnemen? Bekijk dan het overzicht van alle FlexFirst vestigingen.