Hans Caelen

Lees meer
Over Hans

"Een kijkje in een nieuwe keuken"

Na altijd in loondienst te hebben gewerkt, werd het medio 2021 tijd om mijn “eigen” koers te gaan varen. De appel valt hiermee niet ver van de boom, want het ondernemen heb ik van mijn vader. Hij heeft inmiddels al méér dan 10 jaar een succesvolle handelsmaatschappij in de staalsector. Maar waar deze sector zijn passie is, is het die van mij allerminst. Een overname van de handelsmaatschappij was dus niet de meest voor de hand liggende stap. Bij FlexFirst kon mijn reeds opgedane werkervaring in de uitzendbranche uitstekend combineren met mijn ervaring op verschillende niveaus in de hospitality. Dat maakte de stap naar het ondernemerschap via FlexFirst juist des te voor de hand liggender!

“Het moment was nu gewoon daar!”

intrinsieke motivatie

Ondernemerschap, maar dan mét collega's

De vrijheid die komt bij het ondernemerschap is een van de grootste voordelen. Niet iets doen omdat het moet, maar omdat je het wil én daarbij niet binnen vastgestelde kaders moet denken. Bij FlexFirst word ik compleet ontzorgd en alle benodigde expertise is aanwezig, waardoor je voor ieder vraagstuk terecht kan! Kandidaat en klant samenbrengen, dat is wat ik moet doen. De spin in het web zijn! Net als bij een restaurant vul je elkaar aan; ik sta in de bediening en de Back Office staat in de keuken. Doordat mijn collega’s net als ik ondernemende types zijn, is het fijn om ideeën/gedachten uitwisselen. Ergens lijkt het op werken in loondienst en toch is dat het zeker niet. Dat is waarom ik juist velen aanraad om een soortgelijke stap te overwegen!

Hans Caelen
een persoonlijke benadering

Gastvrijheid, beleving én gezelligheid

Ons werk vraagt vaak om een pragmatisch & efficiënte manier van werken, maar vergt vaak ook juist nét ff wat verder kijken dan je neus lang is. Een mismatch voor een specifieke vacature, betekent geen totale mismatch. Het ombuigen van gedachten van zowel klant als kandidaat, is wat deze branche zo boeiend maakt. Kwaliteiten uit iemand halen, waarvan ze zelf nog niet wisten dat ze er zaten. Dat is waarvoor je elke dag opnieuw gemotiveerd uit je bed komt! Met een groot hart voor gastvrijheid, beleving én gezelligheid, is bij mij iedereen van harte uitgenodigd voor een kennismaking! Een klassiek bakkie én uiteraard voor een professionele, doch luchtige, intake. Eigenlijk vraag ik me af waarom je dit nu zit te lezen, als ik je dit ook allemaal in persoon had kunnen vertellen!