Monique van de Pol

Lees meer
Over Monique

“Ook ík leer nog elke dag, en ik zou nooit meer anders willen.”

Voordat Monique in de uitzendbranche terecht kwam, draaide haar carrière altijd al om het helpen van mensen. Zo heeft ze onder andere gewerkt bij Stichting Leergeld de Liemers en in de zorg. Na diverse paden bewandeld te hebben, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Zo belandde Monique in de uitzendbranche en dat bleek een gouden zet!

Er is altijd iets te doen

De dynamiek, het ondersteunen van werkzoekenden bij hun loopbaan en de afwisseling, zijn haar op het lijf geschreven. Toch bleek er op termijn nog iets te ontbreken en begon het weer te kriebelen. Toen Monique achter het bestaan van de franchiseformule van FlexFirst kwam, twijfelde ze niet langer. Dit was waar ze naar op zoek was. Het ondernemerschap heeft haar altijd al aangesproken.

Iedere functie een geschikte kandidaat

Persoonlijke aanpak en prettige samenwerking

Monique is actief in heel Gelderland en kort daarbuiten. Met haar ervaring, doorzettingsvermogen en vooral haar opgetogen persoonlijkheid weet ze voor iedere functie een geschikte kandidaat te vinden. Hierbij vindt ze het belangrijk om een langdurige relatie met haar opdrachtgevers en flexkrachten op te bouwen, daar doet ze alles voor! Valt er plotseling een uitzendkracht uit? Verbaas je dan niet wanneer zij zelf haar handschoenen aantrekt en de klus zelf klaart.

“Komt er iemand niet opdagen? Dan steek je zelf de handjes uit de mouwen”

Monique van de Pol

Vacatures van Monique van de Pol