Over FlexFirst

FlexFirst sedert 2009

FlexFirst Personeelsbemiddeling (kvk : 17265194) is onderdeel van de in 2008 opgerichte Guldentijd Groep BV. FlexFirst Personeelsbemiddeling is als franchisegever op meerdere locaties in Nederland actief en is gespecialiseerd in uitzenden, detacheren, werven, selecteren en payrollen van personeel. Onze opdrachtgevers zijn ondernemingen uit diverse sectoren (Techniek, ICT, Sales, Accountancy, Logistiek, Industrie, etc). Onze (uitzend)medewerkers zijn variërend van MBO tot WO opgeleid, van generalist naar specialist en vooral kundig, gemotiveerd en flexibel.

 

Strategie

“Het zijn en blijven van een betrokken en stabiele partner op het gebied van uitzendarbeid, werving en selectie en andere personele vraagstukken.”

 

Missie

FlexFirst Personeelsbemiddeling streeft ernaar een kwalitatief hoogwaardige, innovatieve speler in Nederland op het gebied van personeelsvoorziening en daaraan gelieerde informatievoorziening te zijn.

FlexFirst Personeelsbemiddeling streeft naar de juiste balans tussen groot genoeg zijn om kwaliteit en continuïteit te waarborgen en klein genoeg zijn om flexibel en snel te reageren op nationale marktontwikkelingen.

FlexFirst Personeelsbemiddeling wil samen met haar interne en externe medewerkers, opdrachtgevers en relaties ondernemen, groeien en ontwikkelen.

 

Referentie

“FlexFirst Personeelsbemiddeling BV heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het uitzenden, werven & selecteren, outsourcen en payrollen van mijn medewerkers, zowel nationaal als internationaal. FlexFirst is een degelijke en betrouwbare dienstverlener die maximaal ontzorgt en die het mij als ondernemer, mogelijk maakt mezelf bezig te houden met de core business. FlexFirst biedt maximale ondersteuning bij de (tijdelijke) invulling van het personeelsbestand. Door de ondernemersgerichte opzet van de organisatie kunnen ze desgewenst bij grote opdrachtgevers in de buurt een filiaal openen. Hierdoor customizen ze de dienstverlening en maken ze gebruik van de potentiële kandidaten in de regio. Ook kan een zelf geworven kandidaat door FlexFirst getest worden op zijn of haar competenties waardoor de meest geschikte kandidaat aangenomen kan worden of verloond via een payroll-constructie door FlexFirst. Kortom een professionele en informele club met enthousiaste ondernemers.”

 

Bekijk onze bedrijfsvideo: