Werken als een Accountmanager...

Een groot verantwoordelijkheidsgevoel is voor jou geen probleem. Jij gaat graag het gesprek aan en bent een kei in het opbouwen en onderhouden van relaties. De rol voor accountmanager is dan ook op jouw lijf geschreven. Weten hoe je aan de slag kunt als accountmanager en wat je taken in houden? Lees dan snel verder!

Wat doe je als Accountmanager?

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het behalen van optimale verkoopresultaten. Dit niet alleen door middel van contact leggen met de verschillende klanten, maar ook door het binnen halen van nieuwe klanten. Je bent dus niet bang om het gesprek met de klant aan te gaan en probeert hier alles uit te halen.

Algemeen takenpakket:

Als accountmanager ben je bezig met:
– Je onderzoekt en analyseert marktkansen en ontwikkelingen binnen jouw verkoopgebied
– Je onderhoudt relaties met bestaande en potentiële klanten
– Je bent scherp op verkoopkansen en speelt daar meteen op in

* Sommige taken kunnen per werknemer verschillen. Dit is een overzicht van de meest voorkomende werkzaamheden binnen de functie.

Belangrijk om te weten!

– Wij bieden functies aan op MBO HBO of WO niveau
– Voor deze functie is het belangrijk dat je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden

Solliciteren doe je zo!

1Solliciteren

Past deze vacature perfect bij jou? Wacht dan niet met solliciteren, stuur je CV en motivatie naar de contactpersoon. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!

2Contact

Op het moment dat de contactpersoon jou binnen de vacature vind passen neem hij contact op met jou en de opdrachtgever waarvoor de functie openstaat.

3Op gesprek

Zodra ze enthousiast over je zijn wordt je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. In dit gesprek neem je de gehele vacature door en kijken ze of je ook daadwerkelijk binnen de functie past.

4Contract tekenen

Zijn jullie vanuit beide kanten enthousiast dan kan er een contract worden getekend. Voordat deze getekend wordt neem je deze met de opdrachtgever nog even door en bespreek je eventuele vragen.