Vacature overzicht


Assemblage medewerker

Toegevoegd op:
18 april 2019
Provincie:
Noord-Brabant
Plaats:
Veghel
Vakgebied:
Industrie & Productie / Overig / Techniek
Opleidingsniveau:
LBO / MBO / Geschoold technisch
Dienstverband:
Fulltime
Aantal uur per week:
40 uur
Periode:
Per direct

Volledige omschrijving:

Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een Assemblagemedewerker in de regio Veghel.

 

Je gaat aan de slag als assemblagemedewerker datakasten, schroefwerk moet worden verricht.De datakasten worden in een lijn geassembleerd, dus iedere collega maakt een onderdeel van de kast.

 

 

Je hebt een goede technische affiniteit en kunt goed met gereedschappen overweg. Daarnaast is het een pre als je tekeningen kunt lezen. Gezien de zwaarte van de metalen platen zijn we op zoek naar mannelijke kandidaten.

 

Het is een fulltime functie van 07.30- 16.00 uur, goede verdiensten en bij goed functioneren een baan voor zeer lange tijd.

Er zijn ook mogelijkheden om alleen in de middagdienst van 15.00 uur tot 23.00 uur te werken.

OVER FLEXFIRST

FlexFirst is een algemeen uitzendbureau dat thuis is in alle marktsegmenten. Onze vestigingen zijn in handen van lokale franchise ondernemers, zij zetten net dat stapje extra voor je om de functie te vinden die past bij jou en je talenten. Altijd één vaste contactpersoon die bekend is in jouw omgeving, dat maakt onze organisatie persoonlijk en vertrouwd. FlexFirst streeft naar de juiste balans tussen groot genoeg zijn om kwaliteit en continuïteit te waarborgen en klein genoeg zijn om flexibel en snel te reageren op nationale marktontwikkelingen.

 

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Neem dan contact op met Daan van den Heuvel via 06 53 98 51 05 of stuur een mail naar dvandenheuvel@flexfirst.nl

Locatie:


Solliciteer direct

Vacature aanbieder:

Daan van den Heuvel

FlexFirst Ondernemer

06 - 53 98 51 05
dvandenheuvel@flexfirst.nl

Terug