ZZP-bemiddeling

Bent u op zoek naar specialisten die u op ZZP basis kunt inhuren? Wij beschikken over een groot netwerk van ervaren vakmensen.

Bij FlexFirst houdt ZZP-bemiddeling in dat wij opdrachtgevers aan vakkundige freelancers koppelen, die beschikken over de juiste vaardigheden, passend bij de opdracht. Wilt u zorgeloos samenwerken met ZZP’ers? Dan bent u bij FlexFirst aan het juiste adres.

Scroll om te ontdekken
ZZP-bemiddeling

De voordelen bij FlexFirst

  1. 01 U heeft geen omkijken naar het werven van kandidaten en hoeft geen tijd te investeren in administratieve en contractuele zaken.
  2. 02 U betaalt alleen de gewerkte uren en u loopt geen risico bij ziekte.
  3. 03 Wij werken conform NBBU, VCU & NEN 4400-1 certificering.
  4. 04 U sluit een overeenkomst met ons af en ontvangt een persoonlijke inlogcode voor onze digitale urenregistratie systeem: e-UUR. Vanuit hier kunt u eenvoudig uren inboeken.
informatie

Meer weten?

Bent u op zoek naar een enthousiaste medewerker, maar weet u niet welke contractvorm het beste past bij uw personeelsvraagstuk of vacature? Stuur ons een korte functieomschrijving en laat u adviseren door de Franchisenemer uit uw omgeving. Liever direct contact opnemen? Bekijk dan het overzicht van alle FlexFirst vestigingen.

kosten

Wat kost een ZZP'er

Het tarief is gebaseerd op een aantal aspecten:

  • Uurtarief van de ZZP’er
  • Eventuele kilometervergoeding
  • Kosten voor werving, selectie en begeleiding van de ZZP’er

Wilt u precies weten wat een ZZP’er via FlexFirst u kost? Stuur ons een korte functieomschrijving en wij informeren u vrijblijvend over de kosten.