Werken als ZZP’er

In welke branche je ook werkzaam bent, als professional heb je passie voor je vakgebied. Daarom heb je het ook aangedurfd om voor jezelf te beginnen! Lees hieronder wat wij jou als ZZP’er kunnen bieden.

Je wil het liefst aan uitdagende en interessante projecten werken en je bent er trots op als je jouw werk goed hebt opgeleverd. Als ZZP’er heb je vooral behoefte aan opdrachten, snelle betaling en minder administratie. FlexFirst weet dat als geen ander.

Scroll om te ontdekken
handige info

Zorgeloos werken als ZZP'er

Uitdagende opdrachten

De ene ZZP’er is er goed in en de ander net iets minder: het vinden van nieuwe klussen. In beide gevallen ben je bij FlexFirst aan het juiste adres. Onze ondernemers en recruiters zijn continu in contact met bedrijven die graag gebruik maken van jouw expertise. FlexFirst heeft een groot netwerk aan opdrachtgevers met uitdagende opdrachten die passen bij jouw ervaringsniveau.

Correcte (model)overeenkomsten

Wij maken het jou als ZZP’er zo gemakkelijk mogelijk. Zo regelen we de benodigde contracten en administratie, ook met de opdrachtgever. FlexFirst werkt met modelovereenkomsten die door de Belastingdienst zijn goedgekeurd. Vervolgens zorgen we ook voor de opdrachtovereenkomst tussen jou en de opdrachtgever via een derdenbeding.

Advies

Er komt best veel kijken bij het zelfstandig ondernemerschap. Soms heb je behoefte om even te sparren over jouw aanpak. Omdat je werkt met ondernemers, kunnen zij jou als geen ander adviseren over het zelfstandig ondernemerschap. Bij ons kun je altijd aankloppen voor advies.

Als ZZP’er kun je heel wat van FlexFirst verwachten, maar wij hebben natuurlijk ook iets van jou nodig:

  • Als ondernemer moet je zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en dien je een BTW nummer te hebben;
  • Een geldig legitimatiebewijs;
  • Eventuele certificaten, zoals je VCA certificaat.
voordelen

Waarom kiezen voor FlexFirst?

  1. 01 Jij factureert aan FlexFirst en wordt altijd binnen de afgesproken termijn betaald, zonder te wachten op betaling door de opdrachtgever. We hanteren een betaaltermijn van 14 dagen na factuurdatum, maar 7 dagen behoort ook tot de mogelijkheden.
  2. 02 Al onze vestigingen zijn in handen van gedreven ondernemers of recruiters. Zij zetten net dat extra stapje dat nodig is om jou aan jouw droomproject te helpen. Doordat je bij FlexFirst altijd één vaste contactpersoon hebt, weet je zeker dat hij/zij jou persoonlijk kent en weet wat jouw wensen en behoeftes zijn.
  3. 03 Onze ondernemers en recruiters werken al jaren samen met veel van onze opdrachtgevers. Ook zij hebben bij FlexFirst één vaste contactpersoon. Daardoor kennen wij hen goed en kunnen wij jou veel over het bedrijf vertellen voordat je het gesprek aangaat. Zo heb jij een voorsprong op alle andere gegadigden voor de klus.
  4. 04 Zorgen voor een uitdagend project, het juiste tarief en een tijdige uitbetaling vinden wij vanzelfsprekend. Dat is de basis! Bij FlexFirst kijken we verder; ons doel is om van iedereen een ambassadeur te maken. Een gemotiveerde en betrokken ZZP'er is namelijk goud waard.
  5. 05 FlexFirst heeft werk voor startende en ervaren ZZP'ers. Omdat specialistische kennis in veel branches van het grootste belang is, werken onze Franchisenemers en Recruiters veel samen. Hierdoor spreken wij dezelfde (vak)taal als onze ZZP'ers en opdrachtgevers.