FlexFirst EU-recruitment

De rollen zijn omgedraaid; werkgevers bevinden zich in een kandidaat-gedreven markt en hebben steeds meer moeite om geschikte kandidaten te vinden. De vraag naar gekwalificeerd personeel groeit en ook het aantal vacatures blijft stijgen. De voorspellingen luiden dat de werkeloosheid nog voor het einde van dit jaar in Nederland zakt naar historische niveaus van 340.000 of lager. Uitzendbureaus hebben veel baat bij deze groeiende werkgelegenheid, maar merken ook dat zij steeds moeilijker aan personeel kunnen komen. Maar wat als het uitzendbureau de kandidaten ook niet meer vindt?

 

FlexFirst in de markt

Bij FlexFirst volgen we de veranderingen in de arbeidsmarkt op de voet en merken we de gevolgen dagelijks terug in de praktijk. Onze organisatie maakt een enorme groeispurt door. In het eerste kwartaal is FlexFirst met 50% gegroeid ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Maar niet alleen de aantrekkende economie ligt hier ten grondslag aan. Vooral het ondernemen met steeds meer Franchise Ondernemers en het werven met een meer dan menselijke benadering en oprechte interesse, werpt zijn vruchten af.

 

Daarnaast hechten wij veel waarde aan het leveren van kwaliteit. Zo is FlexFirst eerder deze maand wederom met vlag en wimpel geslaagd voor de VRO / SNA audit. Dit houdt in dat we al onze administratieve processen volledig op orde hebben. In onze sector eerder uitzondering dan regel, maar desondanks redt je het daar in de huidige markt niet mee. Om onze groei vast te houden heeft FlexFirst naast de nationale Recruiter Luuk Houx ook een internationale Recruiter verwelkomt; Dominika Hajda. FlexFirst gaat letterlijk de grenzen over om opdrachtgevers te voorzien in hun vraag naar personeel.  

 

FlexFirst EU-Recruitment

Met ons nieuwe label FlexFirst EU-Recruitment timmert onze organisatie internationaal aan de weg. Door het hele land dragen Europese flexkrachten bij aan de Nederlandse economie, doordat zij aan de slag gaan bij bedrijven in sectoren waar nauwelijks nog Nederlandse arbeidskrachten voor te vinden zijn. Dat maakt de stap naar ons nieuwe label niet meer dan logisch. Bij FlexFirst ligt de focus op de bemiddeling en niet op de afkomst. De taal van ambitie, passie en hard werken is de taal die ze ook buiten Nederland goed beheersen. Om te voorkomen dat bedrijven nog een barrière met betrekking tot taal ervaren, bieden wij een excellente service en begeleiding vanuit ons hoofdkantoor en landelijk op de diverse projectlocaties.

 

Toekomst

Met deze ontwikkelingen kijken we vol vertrouwen naar de toekomst. Door de strategische aanpak zijn we in staat om zowel nieuwe franchise ondernemers als opdrachtgevers en kandidaten te vinden, te binden en te boeien voor onze formule. We zijn er trots op dat we in 2019 ons 10-jarig lustrum kunnen vieren als Europese uitzendorganisatie!

//www.flexfirst.nl/page/_news_ajax
65Reageer

Naam:
Reactie:
Code: (onleesbaar?) codeReacties

//www.flexfirst.nl/page/comments_update
news_nieuws/flexfirst_eurecruitment
nl