FlexFirst start 2020 met nieuwe Franchisenemer!

Flexfirst franchisenemer

06 JAN. 2020 – FlexFirst gaat het nieuwe decennium sterk van start met de komst van nieuwe Franchisenemer Corry van de Craats. Vanuit haar kantoor in Duiven gaat ze aan de slag voor alle personeelsvraagstukken in de regio Arnhem – Nijmegen. Daarnaast is ze landelijk actief met haar specialisatie in de facilitaire branche. Met de komst van Corry bouwt FlexFirst in 2020 verder aan het realiseren van een landelijke dekking.

Scroll om te ontdekken

Plaatsingsrecord

Met vijftien jaar werkervaring in de personeelsbemiddeling en een talent voor snel schakelen, maakt Corry een vliegende start bij FlexFirst.  Zo verbrak ze in haar eerste week direct het plaatsingsrecord binnen de franchiseorganisatie toen ze in vier minuten een match tussen opdrachtgever en kandidaat tot stand bracht. Deze aanpak en no-nonsense mentaliteit is kenmerkend voor Corry, die vanuit haar achtergrond in de uitzendbranche en als leidinggevende het belang van gemotiveerd personeel en heldere communicatie herkent.

Lokaal ondernemerschap bij een sterk landelijk merk

De afgelopen jaren groeide Corry’s behoefte naar zelfstandigheid, waardoor haar interesse in het ondernemerschap toenam. De kennismaking met de FlexFirst Franchiseformule gaf voor haar de doorslag en leidde tot het besluit deze uitdaging aan te gaan. Bij FlexFirst sluiten lokale ondernemers zich aan bij een sterk landelijk merk en krijgen ze ondersteuning vanuit een professionele Back Office. Corry vindt het essentieel dat klanten en flexkrachten op haar kunnen rekenen: “Als ik ja zeg, gaat het geregeld worden”. Met de ondersteuning van FlexFirst kan zij dag en nacht voor hen klaar staan!

Team franchisenemers groeit

FlexFirst is blij met de komst van Corry als Franchisenemer en verheugt zich op de samenwerking met wederom een professional die bewust heeft gekozen voor de Franchiseformule! Ben je benieuwd wat Corry voor jou kan betekenen? Lees dan meer op haar pagina of neem rechtstreeks contact op via cvandecraats@flexfirst.nl en 06 34 61 65 81.