Alan Tamer

Lees meer
Over Alan

"Ik wil iets eigens creëren, wat meer ruimte bied voor creativiteit"

Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest in de logistiek, besloot Alan van carrière richting te veranderen en zette hij zijn eerste stappen in de uitzendbranche. Aanvankelijk begon hij als Recruiter in deze sector. Gedurende twee jaar vervulde hij deze rol met passie en toewijding, waarbij hij waardevolle ervaring opdeed in werving en selectie.

Ambities

Na verloop van tijd begreep hij echter dat zijn ambities verder reikten. Hij wilde iets eigens creëren, wat hem meer ruimte zou bieden voor creativiteit en het nemen van strategische beslissingen binnen een bedrijf. Deze wens vond zijn weerslag toen hij FlexFirst tegenkwam.

De beslissing om zijn avontuur als franchisenemer te beginnen, voelde voor hem als een natuurlijke stap in zijn professionele ontwikkeling. FlexFirst geeft hem vertrouwen, ondersteuning en de mogelijkheid om actief te zijn op de markt voor uitzendbureaus onder de naam FlexFirst.

Motivatie

Een van de belangrijkste drijfveren die Alan aanzetten, is de wens om zijn eigen bedrijf te laten groeien. Gedurende jaren van werk in verschillende vakgebieden heeft hij waardevolle professionele ervaring opgedaan. Desondanks heeft hij altijd gedroomd van de mogelijkheid om zijn eigen bedrijf te starten. Het starten van zijn eigen franchise betekent voor hem niet alleen de kans om eigen baas te zijn, maar ook om iets te creëren dat zijn visie en waarden weerspiegelt.

Hij streeft ernaar een werkomgeving te scheppen waarin medewerkers zich gewaardeerd en gemotiveerd voelen om de beste resultaten te behalen. Alan staat voor het opbouwen van duurzame relaties met klanten, gebaseerd op vertrouwen en professionaliteit.

Alan Tamer
Alan Tamer
Doelen

"Een werkomgeving creëren waarin medewerkers zich gewaardeerd en gemotiveerd voelen"

Een van zijn belangrijkste doelen als franchisenemer is het creëren van banen voor de lokale bevolking. Hij gelooft dat een bedrijf niet alleen succesvol moet zijn, maar ook een drijvende kracht moet zijn in de ontwikkeling van de gemeenschap. Het starten van een FlexFirst-franchise biedt Alan de kans om de lokale economie te ondersteunen door werknemers in zijn regio aan te nemen.

“Het starten van mijn eigen franchise betekent voor mij niet alleen de kans om eigen baas te zijn, maar ook om iets te creëren dat mijn visie en waarden weerspiegelt”

Vacatures van Alan Tamer

Magazijnmedewerker

  • Eindhoven
Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het ontvangen, opslaan en verzenden van goederen. Je zorgt ervoor dat alle inkomende en…
Bekijk vacature

Assemblagemedewerker

  • Eindhoven
Als assemblagemedewerker maak je deel uit van een dynamisch productieteam en speel je een essentiële rol bij het samenstellen van…
Bekijk vacature

Machineoperator

  • Eindhoven
Als productiemedewerker kunststofproducten ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verschillende taken binnen ons productieproces. Jouw taken omvatten onder andere…
Bekijk vacature

Vrachtwagenchauffeur

  • Helmond
Vrachtwagenchauffeur CE Ben jij een ervaren vrachtwagenchauffeur op zoek naar een nieuwe uitdaging? FlexFirst zoekt per direct een vrachtwagenchauffeur CE…
Bekijk vacature