Werken als een Administratief Medewerker...

 

Iedere organisatie kan wel een Administratief Medewerker gebruiken. Ben jij een nauwkeurige en gestructureerde professional met een passie voor administratieve werkzaamheden? Heb je oog voor detail en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamische werkomgeving? Lees snel verder hoe een functie als Administratief Medewerker eruit ziet.

Wat doe je als Administratief Medewerker?

In deze rol ben je verantwoordelijk voor diverse administratieve taken. Variërend van het doen van aanvragen, maken van offertes, opstellen van facturen, maken van de planning en het plegen van telefoontjes. Je draagt hiermee bij aan de efficiëntie van de bedrijfsvoering en zorgt ervoor dat de administratieve processen soepel verlopen.

Algemeen takenpakket:

– Verwerken en registreren van inkomende en uitgaande correspondentie
– Verwerken van facturen en financiële gegevens
– Het bijhouden van de agenda
– Ondersteunen van collega’s bij administratieve taken
– Correct aannemen en doorverbinden van binnenkomende telefoongesprekken
– Nette en klantvriendelijke ontvangst van klanten

* Sommige taken kunnen per werknemer verschillen. Dit is een overzicht van de meest voorkomende werkzaamheden binnen de functie.

Belangrijk om te weten! 

– Wij bieden vooral MBO en HBO functies aan
– Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
– Bij sommige opdrachtgevers wordt er gevraagd om een aantal jaar ervaring binnen het administratieve vakgebied

Solliciteren doe je zo!

1Solliciteren

Past deze vacature perfect bij jou? Wacht dan niet met solliciteren, stuur je CV en motivatie naar de contactpersoon. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!

https://www.flexfirst.nl/vacatures/

2Contact

Op het moment dat de contactpersoon jou binnen de vacature vind passen neem hij contact op met jou en de opdrachtgever waarvoor de functie openstaat.

3Op gesprek

Zodra ze enthousiast over je zijn wordt je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. In dit gesprek neem je de gehele vacature door en kijken ze of je ook daadwerkelijk binnen de functie past.

4Contract tekenen

Zijn jullie vanuit beide kanten enthousiast dan kan er een contract worden getekend. Voordat deze getekend wordt, neem je deze met de opdrachtgever nog even door en bespreek je eventuele vragen.