6 redenen waarom jij wilt werken via een uitzendbureau

man in magazijn Uitzendbureau

19 januari 2023 – Jij bent op zoek naar een baan die aansluit op jouw interesses en ervaringen. Dan schrijf je jezelf natuurlijk in bij een uitzendbureau! Of niet? Werken via een uitzendbureau staat niet altijd in een positief daglicht. Wij vertellen jou graag hoe werken via een Uitzendbureau  juist in jouw voordeel is.

Scroll om te ontdekken

Voordeel 1: Voor tijdelijke én vaste banen

Denk je aan een uitzendbureau, dan denken veel mensen aan tijdelijk werk. Weet jij nog niet precies welk vakgebied of baan jou aanspreekt en bij welk type bedrijf jij past. Dan is dit ideaal! Neem een kijkje in de keuken bij diverse bedrijven en ontdek wat écht bij je past. Zo bouw je meteen aan je netwerk. Liever meer zekerheid en kies je liever een functie voor langere termijn, óók dan vind je bij FlexFirst de baan die bij je past. Eén op de drie uitzendkrachten vindt bij FlexFirst een vaste baan.

Voordeel 2: Opties voor iedereen

Direct online solliciteren óf liever even binnen lopen voor een kop koffie? FlexFirst is er voor iedereen! Tegenwoordig is bijna alles online te regelen, lekker handig en snel geregeld. Maar weet jij nog niet precies wat je wil, heb je wat hulp nodig óf wil je jouw mogelijkheden eerst bespreken? Dan zijn er ook diverse vestigingen in het land waar je zo kan binnenstappen. Onder het genot van een kop koffie leren we je graag beter kennen,  zo erachter komen wie je bent en wat je kwaliteiten zijn. Dat helpt als we samen op zoek gaan naar dé baan die je op het lijf geschreven is. Contact

Voordeel 3: Wekelijks óf vierwekelijks salaris

Ben jij zo’n levensgenieter waarvoor ‘pay-day’ niet snel genoeg kan komen? Ook dan is werken via een uitzendbureau iets voor jou. Wij geven jou de keuze om je salaris iedere week óf per vier weken te ontvangen. Kies de optie die het beste past bij jou levensstijl. Kom jij er met je salaris niet helemaal uit en zie je soms door de bomen het bos niet meer? FlexFirst schakelt graag een budgetcoach voor je in, zo ga jij lekker werken zonder zorgen.

Voordeel 4: Snel aan de gang & flexibel

Ben je per direct op zoek naar een baan? Zoek niet verder! Bij FlexFirst staan er altijd banen open waar je per direct kunt beginnen met geld verdienen. Soms zelfs dezelfde dag nog! Benieuwd waar jij op korte termijn aan de slag kan? Zoek dan één vestiging bij jou in de buurt. Natuurlijk ga je niet zo maar ergens beginnen, we kijken samen naar wat je kan, wie je bent en wat je zoekt!

Heb je werk via een uitzendbureau gevonden, maar past de functie of het bedrijf toch niet helemaal bij je? Dan heb je geluk, want dan gaan we samen op zoek naar iets anders! Dat is nog eens flexibel!

Voordeel 5: Kansen spreiden

Solliciteren is én blijft spannend! Wij helpen jou hierbij, door feedback te geven op je motivatiebrief en/of cv. Zo ga jij goed voorbereid op pad. Als uitzendbureau weten wij als geen ander waar onze  opdrachtgevers naar op zoek zijn én welke competenties jij het beste kan uitlichten. En natuurlijk  zorgen wij voor een warme introductie bij het bedrijf. Jouw kansen nog verder vergroten? Dan zijn er volop mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen!

Voordeel 6: Korte lijnen en persoonlijk contact

Bij FlexFirst heb jij altijd één vaste contactpersoon vanaf het eerste moment. Dat zorgt voor korte lijntjes, snel schakelen en persoonlijk contact. Doordat hij/zij zowel jouw wensen als de wensen van de opdrachtgever goed kent, is de kans op een goede match heel groot! Deze vaste contactpersoon bij FlexFirst helpt jou niet alleen aan een baan, maar staat ook tijdens je werk via FlexFirst voor je klaar. Bijvoorbeeld als je vragen hebt over je salaris, vakantiedagen of urenbriefjes. Je kunt altijd terecht bij jouw contactpersoon. Dat houdt het makkelijk!

Aan de slag!

Overtuigd? Ben je op zoek naar een baan? Bel eens naar 06 – 30 86 11 11 voor een kennismakingsgesprek en een kop koffie. Of neem een kijkje bij onze openstaande vacatures