Hans Caelen

Lees meer
Over Hans

"Een kijkje in een nieuwe keuken"

Na altijd in loondienst te hebben gewerkt, werd het medio 2021 tijd om mijn “eigen” koers te gaan varen. De appel valt hiermee niet ver van de boom, want het ondernemen heb ik van mijn vader. Hij heeft inmiddels al méér dan 10 jaar een succesvolle handelsmaatschappij in de staalsector. Maar waar deze sector zijn passie is, is het die van mij allerminst. Een overname van de handelsmaatschappij was dus niet de meest voor de hand liggende stap. Bij FlexFirst kon ik mijn reeds opgedane werkervaring in de uitzendbranche uitstekend combineren met mijn ervaring op verschillende niveaus in de hospitality. Dé branche waarin mijn passie wel ligt, méér specifiek gericht op hotels, restaurants & cafés. Dat maakte de stap naar het ondernemerschap via FlexFirst juist des te voor de hand liggender!

“Het moment was nu gewoon daar!”

intrinsieke motivatie

Ondernemerschap, maar dan mét collega's

De vrijheid die bij het ondernemerschap komt kijken is een van de grootste voordelen. Niet iets doen omdat het moet, maar omdat je het wil én daarbij niet binnen vastgestelde kaders moet denken. Bij FlexFirst word ik compleet ontzorgd en alle benodigde expertise is aanwezig, waardoor je voor ieder vraagstuk terecht kan! Kandidaat en klant samenbrengen, dat is wat ik moet doen. De spin in het web zijn! Net als bij een restaurant vul je elkaar aan; ik sta in de bediening en de Back Office staat in de keuken. Doordat mijn collega’s net als ik ondernemende types zijn, is het fijn om ideeën/gedachten uitwisselen. Ergens lijkt het op werken in loondienst en toch is dat het zeker niet. Een soortgelijke adviseer ik dus zéker!

Hans Caelen
een persoonlijke benadering

Gastvrijheid, beleving én gezelligheid

Ons werk vraagt vaak om een pragmatische & efficiënte manier van werken, maar vergt vaak ook juist nét ff wat verder kijken dan je neus lang is. Een mismatch voor een specifieke vacature, betekent geen totale mismatch. Het ombuigen van gedachten van zowel klant als kandidaat, is wat deze branche zo boeiend maakt. Kwaliteiten uit iemand halen, waarvan ze zelf nog niet wisten dat ze er zaten. Dat is waarvoor je elke dag opnieuw gemotiveerd uit je bed komt! Met een groot hart voor gastvrijheid, beleving én gezelligheid, is bij mij iedereen van harte uitgenodigd voor een kennismaking! Een klassiek bakkie én uiteraard voor een professionele, doch luchtige, intake. Eigenlijk vraag ik me af waarom je dit nu zit te lezen, als ik je dit ook allemaal in persoon had kunnen vertellen!

Vacatures van Hans Caelen

Houtbewerker

  • Bergenhuizen
  • MBO, HBO
  • 40 uur
Voor een van onze opdrachtgevers in het Heuvelland zijn wij per direct op zoek naar kandidaten die al dan niet…
Bekijk vacature

Housekeeping

  • Slenaken
  • LBO
  • 30 uur
Voor een gerenommeerd hotel in Slenaken, met een prachtig uitzicht over het landschap tussen Heijenrath & Slenaken, zijn wij per…
Bekijk vacature

Ontbijtmedewerker

  • Slenaken
  • LBO, MBO
  • 30 uur
Voor een gerenommeerd hotel in Slenaken zijn wij per direct op zoek naar ontbijtmedewerkers/sters, die met een goede werkethiek, een…
Bekijk vacature

Taxichauffeur

  • Maastricht
  • LBO, MBO
  • 24 uur
Voor een van onze opdrachtgevers in Maastricht zijn wij per direct op zoek naar kandidaten die ervaring hebben in personenvervoer,…
Bekijk vacature

Steward (Afwas)

  • Maastricht
  • MBO
  • 32 uur
Voor een van onze opdrachtgevers op het Vrijthof zijn wij per direct op zoek naar kandidaten die tijdens hun dienst…
Bekijk vacature

Allround bediening café

  • Maastricht
  • LBO, MBO
  • 40 uur
Voor een van onze opdrachtgevers in bourgondisch Limburg (Rijckholt) zijn wij per direct op zoek naar een allrounder, voor in…
Bekijk vacature

Zelfstandig werkend kok

  • Maastricht
  • LBO, MBO
  • 40 uur
Onze opdrachtgever bevindt zich in hartje Maastricht, midden op het Vrijthof. Met afstand dé plek voor een drankje & een…
Bekijk vacature